InterOpta
Ajánlataink
Panelfürdő
Kivitelezés
Kapcsolat
Kérjen ajánlatot!

Árajánlatot kérek
Panelfürdő


Ha az ember panellakásban él és fürdőszoba-felújításon töri a fejét, szinte biztos, hogy nagy kihívás előtt áll.
Bármennyire is határozott az elképzelése, nehéz eldönteni, hogy milyen burkolatot, csaptelepet és csempét válasszon, mint ahogy azt is, kire bízza az átalakítást. Az azonban mi megtaláltuk az ideális megoldást; komplex szolgáltatási csomagot dolgoztunk ki a panellakások fürdőszobáinak felújítására.


A fürdőszoba ma már nem csak egy tisztálkodást szolgáló hely, sokkal inkább a megújulást, a felfrissülést garantáló létesítmény. Napjainkra felértékelődött szerepe, amit az is bizonyít, hogy egyre korszerűbben és esztétikusabban alakítjuk ki.

Nem kell semmi nagyra gondolni, mivel a panellakások fürdőszobája is lehet igényesen berendezett és kényelmes. Mindezt biztosan állíthatjuk immár tizenöt éves kedvező tapasztalatokkal mögöttünk. A továbblépés szándéka vezetett bennünket most arra, hogy egy komplex szolgáltatási csomagot dolgozzunk ki azok számára, akik felújítani kívánják panelfürdőszobájukat.


Vásárlóink érdeklődéséből kiderült, hogy nem elég csak minőségi termékválasztékkal rendelkezésre állni, kell egy megbízható szakembergárda, aki elvégzi a kivitelezést is.

Azt mindnyájan megtapasztaltuk már, hogy nem szerencsés egy ilyen munkát felosztani, mert ha probléma van, százfelé futhatunk. Ezért arra gondoltunk, hogy úgynevezett panelfürdőszoba felújítási programot indítunk, melyben teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Mindez magában foglalja a tervezést, az anyagok, a berendezések kiválasztását valamint a teljes kivitelezést a bontástól a beépítéséig. A vízvezetékek cseréje mellett a villanyhálózat korszerűsítését is elvégezzük, továbbá igény esetén takarítást is biztosítunk.


Négy variációt dolgoztunk ki egyenlőre. Miután a panelfürdőszobák kis alapterületűek, külön-külön fürdőkádas illetve zuhanykabinos létesítményt terveztünk. Mindkét változatra készítettünk egy-egy standard, illetve egy-egy minőségileg magasabb színvonalú megoldást. Ezektől a tervektől részben el lehet térni, mivel minden megrendelésnél az egyéni igényeket is figyelembe vesszük.
 

Nyitvatartás:
Hétfőtől - péntekig: 08:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Created by Tanai.hu